Arkitektur, hjerterom og infrastruktur

Eiendom for trivsel.

Lovund er et unikt vakkert sted. Vi brenner for at alle mennesker og virksomheter som velger å kalle øya «hjem», skal ha vegger å trives mellom.

Leietakere på Hamnholmen

Våre leietakere

Lovundkokkens filosofi er at maten skal være enkel, men hakket mer genial enn den du klarer å lage hjemme på kjøkkenet. Lovundkokken drives av ekteparet Tomas Nilsen og Katrine Vardhaug.

Occasione by Olaisen

Våre leietakere

Occasione by Olaisen er største eier i Vigner Olaisen as, og eies igjen av Aino, Maria og Håkon-Vigner Olaisen. Selskapet gjør andre investeringer, primært relatert til havbruk.

Storm Frisør

Våre leietakere

Storm Frisør holder til på Hamnholmen. Ann Hilde fikser hver en forblåst manke som setter seg i frisørstolen hennes, og det har hun gjort siden 2010.

Bjorg og Bjornar

Bjørg Stemland og Bjørnar Olaisens stiftelse

Våre leietakere

Bjørg og Bjørnar opplever Helgeland som tett befolket av mennesker med gode ideer, kreativitet og drivkraft. Stiftelsen deres gir økonomisk bistand til tiltak som kan fremme trivsel og vekst på Helgelandskysten – fortrinnsvis på Lovund.

Elektro Helgeland

Våre leietakere

Elektro Helgeland er et essensielt tannhjul i øysamfunnet vårt. De leverer nødvendige, tekniske entrepriser til industri, næring, maritim og offentlig sektor, tjenester og varer til havbruksnæringen, og tjenester til privatmarkedet.

Kystinkubatoren

Våre leietakere

Kystinkubatoren gjør det enklere
for gründere å starte opp sitt eget selskap, og er en drivkraft for å realisere gode forretningsidéer langs Helgelandskysten.

Hamnholmvalen Eiendom

Våre leietakere

Hamnholmvalen Eiendom bygger gode, funksjonelle boliger hovedsakelig til sine eieres ansatte, det vil si Nova Sea, Vigner Olaisen og Pelagia.

Olaisen Blue

Våre leietakere

Olaisen Blue jobber med innovasjon knyttet til havrelaterte teknologi-selskaper. Stine er daglig leder og selskapet har eksistert siden 2021.

The Coast Coffee

Våre leietakere

Ren og skjær kaffemagi på Hamnholmen. Brenneri, motormuseum og urban kafé – langt uti havgapet. The Coast Coffee drives av Aleksey Virych, og kaffen nytes av Lovunds beboere og besøkende. 

Comfort Bjørn Seem

Våre leietakere

Comfort er Norges eldste rørleggerkjede, med over 40 års erfaring. På Lovund er det Kai-André Karlsen som representerer Comfort.

Aminor

Våre leietakere

Aminor driver med landbasert oppdrett av flekksteinbit, en bærekraftig og trygg produksjon uten innvirkning på det marine miljøet, og som gir et unikt produkt som ikke går på bekostning av villfiskbestanden.

Prodeco Helgeland

Våre leietakere

Prodeco Helgeland tilbyr konsulent- og prosjekterings-tjenester innen bygg og eiendom. Selskapet jobber hovedsakelig med prosjektutvikling, arealplanlegging, prosjektledelse og byggeledelse for private og offentlige aktører.

Tanzaniaprosjektet

Våre leietakere

Tanzaniaprosjektet er en veldedig organisasjon som primært jobber for å gi barn i Nyasa-distriktet i Tanzania tilgang til utdanning uavhengig av sosioøkonomisk bakgrunn. Maren er Teacher Program Director for organisasjonen.

Vi har ledige kontorer

Nyoppussede kontorlokaler på Hamnholmen – fra 7,5 til 15 kvadratmeter.
Som leietaker får du tilgang til

  • Møblert kontor.
  • Høyhastighets fibernett.
  • To møterom utstyrt for videokonferanser.
  • Industriell kopimaskin, skriver og skanner.
  • Kantine med salong og spektakulær utsikt.
  • Treningsstudio med badstue og dusj.
  • Parkering for bil og ladestasjon for elbil.

Vi har leiligheter til leie

Bo sentralt i Bergkrystallen på Lovund, nær badestrand, kafé, pub og butikk. Nye, moderne studioleiligheter for korttidsleie.

→ Hamnholmveien 40 A

→ Hamnholmveien 40 B

→ Hamnholmveien 40 C

Våre tomter på Lovund

Hamnholmen Nord

Hamnholmen Øst

Hamnholmen Vest

Naustholmen I

Naustholmen II

Naustholmen Heli